Soms voel je niet meer wat goed voor je is. Je leeft vooral op basis van je wilskracht en je verstand. Dit heeft veel invloed op je werk. Je kunt je draai niet vinden, je gaat over je grenzen heen en je voelt niet wat voor jou belangrijk is. Hierdoor kan je stress ervaren met mogelijke overbelasting en uitval tot gevolg. 

Wij gaan met je gevoel aan het werk. In je lijf kan je voelen wat voor jou belangrijk is en wat je nodig hebt. Door onze lichaamsgerichte aanpak wordt jij je bewust van wat je beweegt (emotioneel), hoe je beweegt (fysiek) en hoe dit een rol speelt in je werk en in contact met anderen. Je leert begrijpen hoe het lichaam reageert op bepaalde situaties, stressoren en uitdagingen op het werk. Door bewust te zijn reageer je niet meer op de automatische piloot en kun je kiezen om ander gedrag in te zetten.
Werkwijze

We voeren gesprekken, doen ervaringsoefeningen en werken (als je dat wilt) op de bank met aanraking. We zijn opgeleid als haptotherapeut en passen deze lichaamsgerichte werkwijze toe in onze aanpak. We kijken naar hoe je denkt, hoe je voelt en hoe je doet en streven naar meer balans tussen deze drie pijlers. Je doet nieuwe ervaringen op die meteen voelbaar zijn. Door de oefeningen leer je signalen van je lijf op het werk en in het dagelijks leven sneller herkennen en interpreteren. Zo kun je keuzes maken die beter bij je passen. 

 We kijken niet alleen naar je werk, maar naar heel je leven. Want als het werk niet lekker loopt heeft dit grote gevolgen voor de rest van je leven. Maar ook andersom, als je problemen ervaart in je leven, heeft dit gevolgen voor je werk. We werken zo samen aan een duurzame en stevige basis zodat jij met zelfvertrouwen vooruit kunt in werk en leven.


Lees meer over werkwijze  Wat levert het op?

  • Je ontdekt wat wel en niet bij je past en hoe je in je kracht staat;
  • Je zit lekkerder in je vel en ervaart meer bewegingsruimte;
  • Verdieping van de verbinding met jezelf en anderen;
  • Je kunt sneller keuzes maken die goed voor je zijn;
  • Meer rust, minder piekeren en meer energie;
  • Je ervaart dat je met minder hard werken, meer kunt bereiken;
  • Je kunt beter omgaan met tegenslagen;
  • Je ontwikkelt veerkracht;
  • Meer vertrouwen in jezelf en in contact met anderen.Aanbod

Wij bieden Re-integratie, Verzuimpreventie, Jobcoaching en Persoonlijk ontwikkeltrajecten in de regio's Den Haag, Leiden, Duin en bollenstreek, Haarlemmermeer en Amsterdam aan.
Re-integratie
JobcoachingPersoonlijk ontwikkeltraject
UWV re-integratietrajecten